Aanbieding!
  • Red eye gravy jus 2
  • NR2021 300x300
  • RUB Chart 2024 6
Black Friday -20%

No Rubbish Red Eye Gravy – jus

Adviesprijs:  7,49
Op voorraad

Oorspronkelijke prijs was: € 7,49.Huidige prijs is: € 5,99. Incl. btw

Op voorraad

  • Ma-vrij voor 14:00 besteld, in 1-2 dagen thuis
  • Persoonlijk advies van Rick en Arjan
  • Beoordeeld met een 4.9 uit 5
  • Gratis verzonden vanaf €80*
  • Gratis afhalen in Maarssen

Beschrijving

NIEUW!

No Rubbish Red Eye Gravy - jus

In het zuiden van de VS is de Red eye gravy een bekende Jus om bij je vlees of aardappelgerecht te serveren. Een vol romige Jus met alleen de beste kruiden en specerijen. Een echte traktatie voor je vlees of aardappel gerecht. Je serveert hem uiteraard lekker warm.

Ook goed te gebruiken als injectie marinade voor Pulled Pork, Brisket of andere vleesgerechten. Kijk op de verpakking voor de juiste mengverhoudingen en tips.

Maillard proof !

Een romige jus met alle natuurlijke kruiden en specerijen. Een echte traktatie voor vlees- en aardappelgerechten. Warm geserveerd

Ook te gebruiken als injectiemarinade

Ingrediënten

Ingrediënten: o.a. gerookte zwarte peper, boter, ui en koffie

Extra informatie

Merk

No Rubbish

Smaak

Pepper, Onion en Coffee

Vleessoort

Groente, Kalfsvlees, Kalkoen, Kip, Rundvlees, Varkensvlees, Wild

Gerecht

Brisket, Gevogelte, Hamburgers, Pulled Pork, Spareribs, Steaks

Advies van:

Dit product van No Rubbish met de smaken pepper en onion en coffee gaat perfect bij de vleessoorten groente, kalfsvlees, kalkoen, kip, rundvlees, varkensvlees en wild voor het maken van bijvoorbeeld brisket, gevogelte, hamburgers, pulled pork, spareribs en steaks .

Kom je er niet uit? Stuur mij een Whatsapp bericht!

Arjan
Advies van Arjan. Altijd goed.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “No Rubbish Red Eye Gravy – jus” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.