Aanbieding!

Three Little Pigs Competition BBQ Sauce 20.3 oz.

Adviesprijs:  13,95
Uitverkocht

Oorspronkelijke prijs was: € 12,95.Huidige prijs is: € 11,16. Incl. btw

Uitverkocht

  • Ma-vrij voor 14:00 besteld, in 1-2 dagen thuis
  • Persoonlijk advies van Rick en Arjan
  • Beoordeeld met een 4.9 uit 5
  • Gratis verzonden vanaf €80*
  • Gratis afhalen in Maarssen

Beschrijving

Three Little Pigs Competition BBQ Sauce

Three Little Pigs Competition BBQ Sauce is al jaren ons geheim om talloze BBQ-prijzen en wedstrijden te winnen. De klassieke saus op basis van tomaten heeft een vleugje warmte toegevoegd aan Worcestershire-saus, suiker, kruiden en rook. Het is de balans van smaken die het genie van deze saus is. Dik genoeg om te blijven zitten, dun genoeg om te gieten, zelfs als het koud is.

Ingrediënten

Ingrediënten: Ketchup (tomatenconcentraat, maïssiroop met hoog fructosegehalte, azijn, glucosestroop, zout, uienpoeder, kruiden, natuurlijke smaken), melasse, suiker, cayennepeperpuree, bruine suiker, azijn, knoflook, worcestershiresaus (gedistilleerde azijn, melasse , glucosestroop, water, zout, karamelkleur, knoflookpoeder, suiker, specerijen, ansjovis, tamarinde en natuurlijke smaak), natuurlijke rooksmaak.

Extra informatie

Gewicht 0,58 kg
Merk

Three Little Pigs

Smaak

Rokerig, Zoet

Vleessoort

Kalkoen, Kip, Rundvlees, Varkensvlees, Vis, Wild

Gerecht

Gevogelte, Hamburgers, Spareribs, Steaks

Advies van:

Dit product van Three Little Pigs met de smaken rokerig en zoet gaat perfect bij de vleessoorten kalkoen, kip, rundvlees, varkensvlees, vis en wild voor het maken van bijvoorbeeld gevogelte, hamburgers, spareribs en steaks .

Kom je er niet uit? Stuur mij een Whatsapp bericht!

Arjan
Advies van Arjan. Altijd goed.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Three Little Pigs Competition BBQ Sauce 20.3 oz.” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.